Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Comunicate de presa / Abordarea unui proiect benefic silviculturii și agriculturii

Abordarea unui proiect benefic silviculturii și agriculturii

30.07.2020   907 
 

 

Dumitru Cojocaru directorul Agenției „Moldsilva” și managerii entităților silvice subordonate s-au convocat într-o ședință de lucru cu reprezentanții Companiilor „Mariles” și „A-Aranda” din Bulgaria, în abordarea unor posibilități reale de colaborare. Este vorba despre propunerea implementării unui proiect, ce prevede producerea diferitor articole din lemn pentru necesitățile agriculturii. În situația dificilă de astăzi, cu amprenta pandemică accentuată, dezvoltarea unui asemenea proiect, cu implicarea și susținerea agricultorilor și silvicultorilor, este mai mult decât necesară.

Dumitru Cojocaru a salutat această inițiativă benefică și a apreciat, în special, disponibilitatea companiilor de a coopera cu întreprinderile silvice din subordinea Agenției „Moldsilva”, mai ales in contextul necesității de restabilire a subdiviziunilor de debitare si prelucrare a lemnului.

În condițiile actuale, managementul superior al Agenției „Moldsilva” optează clar pentru diversificarea surselor necesare dezvoltării ramurii silvice, iar opțiunea de  prelucrare a lemnului, mai ales cu beneficii reale și pentru agricultură, este o necesitate vitală.

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 10.06.2021
   Total vizitatori - 2550187
 
Acces Rapid