Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Evenimente / Mesajul directorului general al Agenţiei ”Moldsilva” cu prilejul Sărbătorilor de iarnă - Crăciunul şi Anul Nou

Mesajul directorului general al Agenţiei ”Moldsilva” cu prilejul Sărbătorilor de iarnă - Crăciunul şi Anul Nou

31.12.2020   143 
 

 

Sărbătorile de iarnă, din acest an, sunt mai aşteptate ca niciodată, deoarece petrec în istorie un an dificil, cu multe încercări şi provocări şi căruia, noi cu toţii, am încercat să-i facem faţă prin unitate şi cooperare. Criza pandemică a afectat, în cea mai mare parte şi ramura silvică, impunându-ne condiţii noi de activitate, soluţii de compromis şi activităţi în care riscul a fost pe potriva rezultatelor.

Iată de ce, la acest final de an şi deceniu, aprecierile şi respectul meu se îndreaptă către silvicultorul care a ştiut să depăşească limitele vocaţiei şi profesiei, pentru a cultiva şi dezvolta pădurile viitorului, pădurile copiilor şi nepoţilor noştri.

Ştiu cu siguranţă că nu a fost deloc uşor, aşa precum nu a fost simplu nici pentru familiile Dumneavoastră, care au acceptat să vă fie alături şi să vă susţină chiar şi atunci când alţii ar fi refuzat. Cu atât mai mare este respectul pe care îl meritaţi cu toţii, dar  şi aprecierea mea pentru faptele nobile de care aţi dat dovadă, fiind susţinuţi de cei dragi.

Stimaţi silvicultori şi veterani ai ramurii silvice, fie ca spiritul acestor sărbători luminate să vă aducă un An Nou bogat în împliniri, aspiraţii cutezătoare şi realizări frumoase în toate domeniile. Să aveţi parte de emoţii sincere şi minunate, pace şi sănătate în casele Dumneavoastră!

Dragi colegi, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă - Crăciunul şi Anul Nou Vă adresez cele mai sincere felicitări! Vă urez de sănătate, fericire, succese profesionale, prosperitate şi voie bună!

La  mulţi ani!

Cu respect Dumitru Cojocaru

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 19.01.2021
   Total vizitatori - 2268283
 
Acces Rapid